Feesten en Partijen

Iets te vieren?

Heeft u een verjaardag, trouwerij of jubileum te vieren dan is dat bij ons natuurlijk ook mogelijk. In ons restaurant hebben we de mogelijkheid tot een totaalfeest in combinatie met dineren, warm en koud buffet, dansen en live muziek

Heeft u een verjaardag, trouwerij of jubileum te vieren dan is dat bij ons natuurlijk ook mogelijk. In ons restaurant hebben we de mogelijkheid tot een totaalfeest in combinatie met dineren, warm en koud buffet, dansen en live muziek

Onze arrangements

Heeft u binnenkort iets te vieren? Een verjaardag, trouwerij, vergadering of een andere gelegenheid? Mister Pancake biedt de mooiste ruimte met sfeer om een feestje uitbundig te vieren. De voormalige Kerk van de paters kan ingericht worden voor zakelijke gelegenheden zoals vergaderingen of presentaties. Wij ontzorgen u geheel zodat u kunt genieten van uw eigen speciale gelegenheid. Heeft u specifieke wensen? Geen probleem! Alles is mogelijk en bespreekbaar. Neem daarom contact met ons op. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen, dan zorgen wij dat uw feestje onvergetelijk wordt.

Geniet van versbereide gerechten en vrije keuze uit onze menukaart met een All-In diner bij Mister Pancake. Een All-In diner bevat bij ontvangst een paters plank. Kies à la carte en geniet van de lekkerste gerechten uit onze uitgebreide menukaart. Na het warme eten kunt u een keuze maken uit onze dessertkaart. Tijdens het All-In diner kunt u twee uur geheel vrij drinken en heeft u keuze uit alle dranken. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Genieten van onbeperkt drinken en eten? Dat kan! Bij Mister Pancake bent u volledig ontzorgd met onze ICE BUCKET BBQ. U geniet van 7 verschillende soorten vlees op een BBQ met wijn, fris en bier. Al onze dranken worden ijsgekoeld waardoor uw dranken altijd koud zijn. De BBQ is volledig aan u door zelf-service. U ontvangt van ons naast de lekkerste stukken vlees ook een compleet salade buffet. Onbeperkt eten en drinken met de ICE BUCKET BBQ voor minimaal 20 personen heb je al voor € 30,50 per persoon. Specifieke wensen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Bij een kinderfeestje horen natuurlijk pannenkoeken! Bij Mister Pancake hebben de kinderen de mogelijkheid om samen met de kok hun eigen unieke pannenkoek te bakken. Kinderen krijgen bij ons onbeperkt ranja en kunnen vrij spelen in de speelhoek of buiten in de tuin. Ze kunnen bij ons een eigen ijsje maken en krijgen aan het eind een verrassing uit de schatkist. Hebben uw kinderen specifieke wensen? Alles is mogelijk en bespreekbaar. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en prijzen voor een onvergetelijk kinderfeestje. Standaard al vanaf € 9,75 p.p.

Mister pancake

Graag tot ziens bij Mister Pancake!

Reserveer vandaag nog

Mister Pancake