Feestlocatie Enschede

Een feestje vieren na een trouwerij of ter ere van een jubileum op een prachtige locatie in Enschede? De feestlocatie bevindt zich in Enschede aan de Gronausestraat 710B. de Bernadettekerk, dat ook wel Klooster Dolphia (Koenraadklooster) wordt genoemd. De prachtige locatie verleent zich uitstekend om de trouwerij te vieren nadat jullie elkaar het jawoord hebben gegeven. Trouwen doet u waarschijnlijk maar één keer. Dan is het van groot belang dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat het trouwfeest op een mooie aangeklede feestlocatie wordt gegeven. Wat wilt u dan nog meer dan een feestlocatie Enschede die meer dan 80 jaar aan geschiedenis kent en een authentiek uiterlijk heeft?
✓ Bijzondere sfeer en locatie met geschiedenis
✓ Vermaak voor de kinderen
✓ Terras ook buiten aanwezig

Feesten in een bijzonder Rijksmonument

Het klooster is in 2008 aangemeld als Rijksmonument en was toe aan groot onderhoud, wat in 2014 succesvol is afgerond. Hier leest u meer over de geschiedenis van het klooster, dat in 1934 is gerealiseerd ten behoeve van de gelovigen in de wijk Dolphia.

Sfeerimpressie van de feestlocatie in Enschede

Hieronder vindt u een sfeerimpressie van de voormalige Bernadettekerk in Enschede die zich uitstekend verleent als feestlocatie. Ook buiten beschikken wij over een grote ruimte met terras waar uw gasten genieten van het trouwfeest of jubileum. Binnen en buiten zijn er speelmogelijkheden gecreëerd voor de kinderen.

Huwelijksfeest vieren in Enschede op een bijzondere locatie?

Op deze fantastische locatie kunnen wij verschillende ruimtes bieden voor een feest na trouwerij of jubileum. Daarnaast beschikken wij over een binnentuin die een extra dimensie geeft aan het geheel. Het gedeelte achter het restaurant (de voormalige kerk van de paters) is uitermate geschikt als feestzaal voor een jubileum. In ons restaurant hebben wij voor u de mogelijkheid om een compleet verzorgd trouwfeest voor u te verzorgen in combinatie met een overheerlijk diner, een warm koud buffet, dansen en live muziek.

Meer weten over deze feestlocatie Enschede? Bel 053 – 76 00 909!