Kinderfeestje Hengelo

Een kinderfeestje in Hengelo bij Mister Pancake ? Voor het kind, voor de vriendjes en vriendinnetjes, maar ook voor de ouders. Bij Mister Pancake zorgen wij er daarom voor dat het een hele speciale dag wordt, waarbij de jarige job of jet en lekkere pannenkoeken centraal staan. Naast een vrolijk feestmaal zijn er een aantal amusante activiteiten aanwezig die de dag ongetwijfeld zullen laten slagen. Hierdoor is ons pannenkoekenhuis de perfecte plek voor een kinderfeestje Enschede!

Kinderfeestje Enschede bij Mister Pancake

Mister Pancake is gevestigd in een oude kerk en een klooster in Dolphia en daardoor hebben we een ontzettend mooie ruime zaal tot onze beschikking. Wanneer u besluit om bij ons een kinderfeestje te komen vieren dan wordt het restaurant versierd, zodat het een hele feestelijke dag zal worden. Een goede portie slingers, ballonnen en verjaardagskaarsjes zullen niet ontbreken. Voor de jonge feestvierders plannen we leuke activiteiten, rondom de lekkere maaltijd, zodat u als ouder zonder zorgen mee kan genieten van de verjaardag van uw zoon of dochter.

De kinderen krijgen bijvoorbeeld de kans om samen met één van onze koks hun eigen pannenkoek te bakken. In de grote keuken en met het professionele apparatuur is dit voor de jeugd een spannende bezigheid. Daarbij is het natuurlijk extra leuk dat ieder voor zich kan bepalen wat voor lekkers er op de zelfgebakken pannenkoek terecht komt. Ook krijgen ze allen een mooie versierde feestmuts en een prachtig aangeklede stoel voor de jarige. Indien gewenst willen wij met alle plezier andere speel- of knutselactiviteiten organiseren.