Feestlocatie Hengelo

Wilt u graag uw trouwfeest of feest ter ere van uw jubileum vieren op een authentieke feestlocatie Hengelo of in omgeving Hengelo, maar is er in de buurt geen passende feestlocatie te vinden? Deze locatie is een bijzondere locatie die vast uitstekend past bij de locatie waar u elkaar het jawoord heeft gegeven. Het feest daarna viert u in een authentiek Rijksmonument in Enschede die een lange geschiedenis kent. Dat doet u waarschijnlijk maar één keer in uw leven, dus is het essentieel dat u een feestlocatie vindt die bij uw wensen aansluit. Er zijn niet zo heel veel mooie feestlocaties ter ere van een jubileum of huwelijk in Hengelo, waardoor het een aanrader is om de feestlocatie aan de Gronausestraat 710B in Enschede te bezichtigen. U zult zien dat het voormalige Klooster Dolphia, ook wel Koenraadklooster genoemd, een zeer authentieke locatie is om te vieren dat je elkaar trouw hebt beloofd. Wat wenst u nog meer, dan een bijzondere locatie met alles erop en eraan?
✓ Authentieke sfeer en locatie
✓ Speelgelegenheden voor kinderen
✓ Buitenterras aanwezig

Een authentiek Rijksmonument als feestlocatie

Sinds 2008 is het Koenraadklooster een Rijksmonument waarna deze geheel gerestaureerd is. In 2014 is dit afgerond en dient de locatie als horecagelegenheid. Mister Pancake staat bekend om de overheerlijke pannenkoeken die er gegeten kunnen worden. In 1934 is de locatie gerealiseerd voor de gelovigen uit de Enschedese wijk Dolphia.

Proef de sfeer van onze feestlocatie

De sfeer proeven van de feestlocatie in de regio? Hieronder ziet u een aantal foto’s van de feestlocatie. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om de locatie te komen bekijken!

Proef de sfeer van onze feestlocatie

Dit authentieke klooster beschikt over een aantal ruimtes die zich uitstekend verlenen voor een feest na de trouwerij, huwelijksfeest of jubileum. Wilt u een diner of een warm- en koud buffet voor uw gasten laten verzorgen, dan is dit mogelijk in overleg. Van te voren zetten wij graag de puntjes met u op de i, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over hoe één van de meest belangrijke dagen in uw leven verlopen zal. Het gedeelte achter ons restaurant verleent zich uitstekend als feestzaal.

Kunt u geen feestlocatie Hengelo vinden die bij u past en wilt u uw trouwfeest vieren in een zeer authentiek Rijksmonument? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!