Huifkar Arrangementen

Dit arrangement kunt u naar wens het gehele jaar reserveren voor groepen (minimaal 15 pers.)
U start bij Mister Pancake, waarna u op pad gaat met een luxe paardentram. Deze voert u door het Aamsveen naar Erve Knollenhoeve. Hier wordt een pauze ingelast waar u wordt ontvangen met een kop warme chocolademelk, koffie, thee en een plak krentenwegge. Tevens is er de mogelijkheid om even de benen te strekken en het één en ander te weten te komen over Erve Knollenhoeve. Na ongeveer 20 min. gaat u weer terug naar Mister Pancake waar u kunt genieten van één van onze overheerlijke pannenkoeken in combinatie met één consumptie.

De pannenkoek die hoort bij dit arrangement is een 3 garnituren pannenkoek. U kunt kiezen uit de volgende garnituren: spek, salami, ham, kaas, ui, paprika, champignons, appel, rozijnen, ananas, tomaat, kaneelsuiker, banaan en nutella.

dit alles voor de prijs van

€ 19,95

Voor volwassenen

€ 16,95

Voor kinderen tot 12 jaar

Tevens is dit arrangement ook te boeken op andere dagen in de week. Hiervoor geldt alleen wel minimaal 15 pers. Bovenstaand arrangement in combinatie met een stampottenbuffet: 3 stampotten, 3 soorten vlees en tafelzuur.

€ 24,95 p.p.

minimaal 15 pers.

In het zomerseizoen is dit bovenstaand ook mogelijk in combinatie met een BBQ ice-bucket arrangement. Informeer hiervoor bij ons personeel.

*** voor een meerprijs van € 3,75 kunt u uit de gehele kaart kiezen.

Mister pancake

Graag tot ziens bij Mister Pancake!

Reserveer vaandaag nog

Mister Pancake